Land Rover Saloncondities

LAND ROVER
SALONCONDITIES

MAAK EEN (ONLINE) AFSPRAAK

GENIET VAN EEN VOORDEEL TOT MEER DAN € 6.000

Ondanks de vele aan de pandemie te wijten onzekerheden van het moment, kijken we bij Land Rover meer dan ooit met vertrouwen naar de toekomst! Niet voor niets is ons mantra ‘Above & Beyond’. Onze veerkracht komt voort uit onze passie voor wat we doen. Technologie, design, capaciteiten en comfort gecombineerd in één harmonieus geheel, dat is wat wij altijd nastreven. Deze uitmuntendheid kan wat tijd in beslag nemen ten gevolge van de langere levertermijnen op dit ogenblik, maar is het wachten meer dan waard.

We kijken ernaar uit om u in januari – inclusief op zondag 16, 23 en 30 januari – in onze showroom te mogen verwelkomen. Hieronder kan u al enkele voorbeelden ontdekken van onze saloncondities, waarbij het klantenvoordeel varieert in functie van het gekozen model en de gekozen versie.

Alle saloncondities zijn mogelijk gemaakt dankzij een gezamenlijke inspanning van Jaguar Land Rover Belux en onze Land Rover concessie.


*Prijs en klantenvoordeel zijn inclusief btw. Het vermelde klantenvoordeel is reeds verrekend in de van toepassing zijnde nettoprijs en is mogelijk gemaakt dankzij een gezamenlijke inspanning van Jaguar Land Rover Belux en onze concessie. Acties geldig tot 31/01/2022. De afgebeelde voertuigen komen mogelijk niet volledig overeen met de opgegeven versie en prijs en kunnen uitgerust zijn met extra opties.

**Enkel bestemd voor professionele doeleinden, maandtarief excl. btw.